Booking.com

Booking.com är en av de främsta hotellbokningstjänsterna på nätet. Här finns ett oöverträffat utbud av hotell av alla slag i alla delar av världen. Det spelar ingen roll om du vill boka en bädd på ett vandrarhem i Murmansk eller en bungalow på stranden på Curaçao. Du finner allt på Booking.com.

Booking.com förenklar inte bara när det gäller att hitta hotell. Denna tjänst har också en mängd fiffiga funktioner som gör att både bokningen och all tänkbar korrespondens med hotellet går så smidigt som möjligt. Här är lite kort om fördelarna med att boka hotell med Booking.com.

Bra information om alla hotell

En del hotell har utmärkta webbplatser med tydlig information om utbud och service. Andra har inte det. Hos Booking.com finns all nödvändig information om alla hotell. Särskilt nyttig är förteckningen över faciliteter och regler. Booking.com presenterar också användarrecensioner för hotell och andra boenden. Här hittar du både ris och ros som kan vara till hjälp när du väljer hotell.

Behöver inte betala i förskott

När du bokar hotell via Booking.com behöver du inte betala direkt vid bokningen. Du anger önskat boendealternativ och vilka dagar du behöver rummet. Därefter skickar du in din bokning. Senast nästa dag får du en bekräftelse från hotellet med ett bokningsnummer. Du tar med dig bokningsnumret på resan och betalar på plats på destinationen.

Kundservice var du än befinner dig

Om du är utomlands och behöver omboka, alternativt hitta ett annat boende, kan du enkelt komma i kontakt med kundtjänst på Booking.com. Många gånger är det enklare att gå via Booking.coms kundtjänst än att kontakta hotell på egen hand.

Rabatterade priser

Booking.com har samarbete med en enorm mängd hotell och andra boenden i hela världen. Genom smarta samarbeten kan Booking.com inte sällan erbjuda rabatter. Det kan skilja ganska mycket mellan det pris du erbjuds på Booking.com och det pris du får om du kontaktar hotellet direkt.