Hotelltips

Här hittar du mer information om olika hotell vi kan rekommendera och ge tips som kan vara bra att ha med sig när du ska boka hotell på nätet.

Du har planerat din resa och destination. Kanske har du redan bestämt dig för hur du ska resa dit, troligtvis är med bil, buss, tåg eller flyg som passar dig bäst och är de vanligaste färdsätten när vi åker ut på resa.

Resa till Luleå

Om du ska resa till Luleå kan vi berätta lite mer om staden, utbud och olika hotell som kan passa din resebudget. Luleå i norr är en vacker stad som i samklang med naturen erbjuder ett rikt utbud av aktiviteter och nöjen. Sommartid har du den oehört vackra skärgårdsvärlden att upptäcka med allt vad det kan innebära som tex bad, fiske och camping i övärlden. Att naturen är nära i Luleå är ett faktum, och det återspeglar mycket av det utbud som finns att välja mellan.

shopping i Luleå

Men allt innebär inte natur i Luleå som faktiskt hör till Sveriges större städer. Shoppingmöjligheter finns det gott om, ett besök på storgatan 51 i Luleås centrum och du har ett stort shoppingcenter med massor av butiker. Söker du istället mindre och mer unika butiker med mycket hantverk kan du bege dig till Gammelstads kyrkstad som står med på Unescos lista över världsarv.

Beroende på syftet och ändamålet med din vistelse i Luleå finns det olika hotell som kan passa dig. Är du ensamresa och har en begränsad budget kan något av alla de billiga hotell i Luleå vara något som passar dig. Eller är ni ett par som söker ett romantiskt hotell kan vi rekommendera det lilla familjeägda Amber Hotell endast ett par hundra meter från Luleås huvudgata. Är ni ett företag eller en större grupp på affärsresa finns det hotell med bra konferensmöjligheter som tex Nordkalotten Hotell & Konferens vilka erjuder en unik konferenslösning mitt i naturen bokstavligen.

31 May 2016