Billiga hotell i Göteborg

trådbuss i Göteborg

Som Sveriges andra största stad kan Göteborg bjuda på boenden för alla smaker i alla prisklasser. Om du beger dig till Göteborg för att uppleva stadens alla sevärdheter och nöjen samt kanske besöka attraktionerna Liseberg och Universeum, vill du förmodligen att reskassan ska räcka så långt som möjligt. En bra idé är då att titta på prisvärda hotellboenden. Här hittar du tre prisvärda och billiga hotell i Göteborg som gör att du får pengar över till annat än hotellvistelsen.

Spar Hotel Majorna

Spar Hotel Majorna är ett fullservicehotell med tre stjärnor enligt den internationella hotellskalan. Här bjuds du på boende i moderna och bekväma rum samt service i form av bland annat gratis Wi-Fi, platt-TV, tillgång till gym, tillgång till lekrum och spelrum för barnen samt kostnadsfri frukostbuffé. Närmaste spårvagnshållplats är Chapmans torg, bara cirka 100 meter från hotellet.

Till bokningen >>

Ibis Styles Göteborg City

Det nyligen helrenoverade hotellet Ibis Styles Göteborg City bjuder på en fantastisk hotellmiljö på ett fartyg som ligger förankrat vid Göta älv. Rummen är modernt inredda och utsikten över hamnen och vattnet är mycket rogivande. Precis som på alla andra hotell i Ibis-kedjan får du mycket för pengarna även på Ibis Styles. Platt-TV, gratis Wi-Fi samt stilrent och samtidigt exklusivt inredda badrum är standard. Frukostbuffén dukas upp redan kl. 04 på morgonen och det finns möjlighet att beställa enklare rätter från hotellets snacksbar dygnet runt. Hotellet ligger relativt centralt, bara 10 minuters promenad från järnvägsstationen.

Till bokningen >>

Nya Varvet Studios

Om du vill ha ett lite friare boende som samtidigt är mycket prisvärt är Nya Varvet Studios i Göteborg ett bra val. Detta hotell som både erbjuder både standardrum, sviter och familjerum, är beläget vid den historiska hamnen i Göteborg och erbjuder boende med fräscha badrum och en stilren och modern inredning. Alla rum av större storlek har ett pentry. Självklart har hotellet en restaurang. Dessutom ingår en generös frukostbuffé i priset. Hotellet ligger på ett avstånd av cirka 15 minuter från Göteborgs centrala delar med spårvagn.

Till bokningen >>

Övriga boendetips

För fler tips om boende på hotell i Göteborg gör du helt rätt i att besöka sajten http://hotell-goteborg.nu/ som tipsar om olika göteborgshotell.

Om du reser norrut riktning Stockholm via motorvägen E20 kommer du till Skövde ca 135km från Göteborg. Behöver du boende hittar du billiga hotell i Skövde via länken där du kan fördjupa dig i Skövde samt staden hotell med recensioner och betyg.