Hotell i Helsingborg

Välkommen till hotell-helsingborg.se där du hittar information om Helsingborgs alla hotell. För att göra dina navigering enklare bland alla hotell så kan du sortera dem i olika kategorier och hitta det som passar dig bäst. Sidan drivs i samarbete med våra hotellpartners som vi rekommenderar er att boka hotell genom.

Många som reser till Helsingborg gör det ofta på antingen någon form av genomresa när de ska neråt mot Europa, men de finns även de som vill uppleva allt av staden har att uppleva, till exempel i form av ett riktigt bra fotbollslag. Utöver detta är det självklart många som åker igenom staden på någon form av affärsresa eller så åker man dit för en konferens. Oavsett anledning måste man ha någonstans att bo. Därför tipsar vi här nedan om 3 hotell i Helsingborg vi rekommenderar för er.

Elite Hotel Marina Plaza

Vill man ha ett lite finare hotell under sin vistelse i Helsingborg kan vi starkt rekommendera Elite Hotel Marina Plaza. Inte bara är hotellet prisvärt, utan det är beläget precis vid hamnen, vilket gör att man enkelt kan ta sig till Danmark med några av de färjor som går upp till tre gånger i timman. Utöver detta erbjuder närheten till havet också en underbar utsikt.

Till bokningen >>

Best Western Hotel Duxiana

Bland de finare hotellen i staden hittar vi också Best Western Hotel Duxiana. Den absoluta fördelen med att bo här är att man är mindre än 200 meter till Helsingborgs största shoppinggata. Gratis trådlöst Internet är en självklarhet på Best Western, såväl som att du får tillgång till ett gratis gym. Dessvärre ligger inte gymmet i själva hotellet, men med en kort promenad hamnar du vid det gym som hotellet bjuder på.

Till bokningen >>

Hotel Tornet

För den som inte vill betala mycket för en eller ett par hotellnätter i Helsingborg kan vi rekommendera Tornet. Här får du fina sängar till ett bra pris, samtidigt som du inte bor längre än 700 meter från färjeterminalen. Utöver detta fixar även hotellpersonalen en mycket prisvärd frukostbuffé som en bra start på dagen.

Till bokningen >>

Här hittar du information om Helsingborgs rekommenderade hotell. Mycket nöje, hoppas ni finner det hotell ni söker!

Lista med fler hotell i Helsingborg<<

Artiklar om Helsingborg: