Designhotell I Stockholm City

Ett designhotell är ett hotell som ger dig som hotellgäst en större upplevelse än bara en hotellnatt med mat och möjlighet till avkoppling. Designhotell är annorlunda än vanliga hotell, såväl på utsidan som på insidan. Det är inte ovanligt att designhotell i Stockholm City har individuellt inredda rum, eller åtminstone flera olika rumstyper med annorlunda utformningar. Tillsammans med en spännande inredning i de gemensamma ytorna, såsom lobby, restaurang, bar, med mera, kan du räkna med att få en hotellnatt eller två som du kommer minnas länge. En stad av Stockholms storlek kan givetvis ståta med ett antal designhotell. Här får du två tips på designhotell i Stockholm City att prova på.

Nordic Light Hotel

Nordic Light Hotel är ett hotell som verkligen gör skäl för sitt namn. Det nordiska, såväl i utformning som färgval, går igen i hotellets hela interiör. På detta hotell väljer du mellan tre olika rumstyper, nämligen standardrum, superiorrum och deluxerum. Standardrummen är stilrent inredda i ljusa färger. Superiorrummen och deluxerummen har utsökt standard och dessutom mycket spännande ljusinstallationer där du kan välja mellan alla regnbågens färger för att komma i precis den stämning du vill. Hotellets bar och lounge är en upplevelse i sig. Ljus och ljud och besökarnas sorl skapar en i det närmaste suggestiv stämning.

Pris och bokning >>

Gåshaga Sealodge

Gåshaga SealodgeOm man tar sig ut till Lidingö (30min från Stockholms city) kan man bo på det fina designhotellet Gåshaga Sealodge som är ett hotell direkt vid vattnet med underbar utsikt över Stockholms skärgård. Det finns flertalet hotell på Lidingö att välja mellan, men få slår Sealodge Gåshaga. Hotellet har egen privat brygga vilket gör det perfekt för båtfolk. Design och inredning går i det marina temat genom hela hotellet. I restaurangen avnjuter du fina brunch, luncher och middagar. På hotellets terrass kan man ha det riktigt skönt och njuta...

Pris och bokning >>

Clarion Hotel Sign

Det är få stockholmare som har undgått att upptäcka Clarion Hotel Sign. Detsamma gäller personer som ofta åker tåg in till Stockholm. Detta hotell ligger nämligen precis vid Stockholm Central. Med en exteriör i sten och glas och en djärv arkitektur med två sylvassa hörn, är Clarion Hotel Sign en ny sevärdhet i Stockholm City. På insidan kan detta hotell ståta med hela 558 rum, vilket faktiskt gör hotellet till det största i hela staden. Rummen finns i många olika storlekar och servicenivåer. Gemensamt för alla hotellrum är att de är inredda i de allra bästa materialen. Intressant är att varje våningsplan har en egen karaktär. För inredning och design av respektive våning har inredarna hämtat inspiration från ledande skandinavisk formgivare.

Pris och bokning >>