Spahotell i Göteborg

Att kombinera en hotellvistelse med ett besök på ett spa är något som blir alltmer populärt. En spaweekend gör underverk för både kropp och själ och spenderar man helgen med sin partner eller en god vän blir hotellvistelsen en trevlig höjdpunkt som man kommer att minnas under lång tid framöver. Ett spahotell är i grunden ett hotell som förutom hotellrum också erbjuder en avdelning för avkoppling, rekreation och behandlingar, men generellt sett kan man också säga att spahotell är lyxigare och mer serviceinriktade än andra typer av hotell. Här är tre utmärkta spahotell i Göteborg.

Radisson Blu Scandinavia Hotel

Detta fyrstjärniga hotell, som är beläget mitt emot järnvägsstationen, bjuder på allsköns lyx i en snygg förpackning. Hotellrummen, som är 349 till antalet, är rymliga och modernt inredda i exklusiva material. Bland utbudet av hotellrum finns en mängd exklusiva sviter, men också familjerum med en lite mindre prislapp. Spaavdelningen omfattar såväl pooler och bastur som ett komplett gym.

Till bokningen >>

Sankt Jörgen Park Resort

Sankt Jörgen Park Resort är ett spahotell beläget cirka 10 minuter med bil från Göteborgs stadskärna. Här är fullt fokus på avkoppling och rekreation. Spa- och gymavdelningen mäter hela 2000 kvadratmeter och omfattar flera pooler, bastur, massageduschar och mycket annat. Restaurangen serverar en vida omtalad à la carte-meny och frukostbuffén är mycket generös. Rummen, som finns i fyra olika varianter, är mycket vackert inredda i ljusa färger i en skandinavisk design. Vissa av rummen har egna terrasser med en härlig utsikt.

Till bokningen >>

Arken Hotel & Art Garden Spa

Best Western Arken Hotel är ett hotell nästan helt inriktat på avkopplande spaupplevelser. Hotellet ligger cirka 15 km utanför Göteborg vid havet i Arendalshamnen. Spaavdelningen Art Garden Spa är ett enormt komplex med mängder av pooler och relaxområden. Antalet behandlingar som finns att boka är närmast obegränsade. I hotellets trädgård kan man strosa omkring och njuta av lugnet och ljudet från havet. Hotellet har sammanlagt 149 rum i två varianter, nämligen enkelrum och rum med liten dubbelsäng. Restaurangen serverar en stor frukostbuffé på morgonen och en à la carte-meny på kvällen.

Till bokningen >>