Spahotell i Sopot

Sopot i Polen är en gammal kurort som på senare år har vuxit fram till att bli en av Östersjöns främsta turistorter under sommarmånaderna. Staden ligger precis på stranden mot Östersjön, nästan mitt emellan de båda storstäderna Gdansk och Gdynia.

Stadens historia som kurort lever kvar i allra högsta grad än idag. Till exempel finns förmodligen fler spahotell per capita i Sopot än i någon annan stad i Europa. Här är tre tips på bra spahotell i Sopot, Polen.

Sofitel Grand Sopot

Sofitel Grand Sopot är det lyxigaste hotellet i Sopot och även det hotell som har den mest imponerande spaavdelningen. Hotellet, som för övrigt givetvis är femstjärnigt, har en mycket stor spaavdelning som bland annat omfattar en stor inomhuspool, ett turkiskt bad (hamam) och bastur för alla smaker. När det gäller behandlingar finns allt mellan himmel och jord. Spakonsulenterna på Sofitel Grand Sopot är välutbildade och mycket serviceinriktade. Sofitel Grand Sopot ligger bara cirka 100 meter från den berömda piren och knappa kilometern från paradgatan Bohaterów Monte Cassino.

Till bokningen >>

Hotel Haffner

Hotel Haffner är ett fyrstjärnigt hotell med en lite gammaldags hotellkänsla där lugn och exklusivitet är ledorden. Hotel Haffner är i mångt och mycket ett hotell som inriktar sig mot besökare som framför allt vill spendera hotellvistelsen i spaet. Spaavdelningen håller mycket hög klass och särskilt ska nämnas att spakonsulenterna är mycket professionella. Hotel Haffner ligger knappa kilometern från piren mitt på stranden.

Till bokningen >>

Sheraton Sopot

Sheraton Sopot är ett femstjärnigt hotell med en exklusiv kontinental stil. Hotellet bjuder på en blandning av gammalt och nytt, lyx och komfort. Spaavdelningen håller, som resten av hotellet, en fantastisk klass och som besökare kan man verkligen bli bortskämd. Menyn med alla behandlingar som finns tillgängliga är lång! Sheraton Sopot ligger precis vid piren och ungefär 200 meter från paradgatan Bohaterów Monte Cassino.

Till bokningen >>