3 bra boendeval i Kista

Ett expansivt område utanför Stockholms city är Kista som sjuder av näringsliv och forskning inom området teknik och data. I Kista Science City, som är en innovationspark, finns såväl företag (storföretaget Ericsson har huvudkontor i Kista och sysselsätter stort antal personer på plats) som lärosäten som KTH och Stockholms universitet på plats.

Kista

För affärsresenären finns det flera hotellalternativ som gör de flesta nöjda. Först presenterar vi ett lågbudget alternativ och därefter hotell i ökande klass.

Memory Hotel

Inne i Kista Science Park området finner du Memory Hotel som är ett tradionellt hotell som erbjuder frukostbuffe, har eget minigym och pool, ät en god bit mat i hotellrestaurangen och koppla av i cocktailbaren.

StayAt Stockholm Kista

Inne i Kista Galleria finner man hotellet StayAt. Med hotellet belägenhet i gallerian har du ett stort shoppingutbud runt hörnet med en mängd butiker representerade, utöver shopping finns det ett stort utbud av restauranger, cafeer och nöjen i gallerian. Tunnelbanan vid Kistas station ligger endast på 50m avstånd från hotellet.

Scandic Victoria Tower

Ett hotell som verkligen tagit plats på Stockholms hotellkarta är det nybyggda Scandic Victoria Tower som med sin spektaktulära arkitektur undgått få som passerat Kista. Hotellet ligger invid Kistamässan och Ericcson. Scandic Tower har hela 34 våningar. Högst upp i byggnaden finner du Cloud Bar, tag plats vid baren och avnjut en drink med vidunderlig utsikt över Stockholms nejder.

För fler boendealternativ, besök www.hotellkista.nu där du finner recensioner och betyg av hotell.

8 Jun 2015